Cautare

339 de rezultate pentru "licenta spiru haret" (2.85 secunde)
In cea mai mare parte, productia romaneasca de jocuri de calculator este exportata, dat fiind faptul ca piata autohtona este prea putin interesata de achizitionarea sub licenta a unor astfel de produse.
in ce priveste studiile declarate, Ciocan nu se gaseste pe nici un tablou de absolventi la Liceul Agricol din Livada, unde sustine ca si-a luat bacalaureatul, iar diploma sa de licenta in stiinte juridice nu a fost vazuta de nimeni la Prefectura sau la Ministerul Administratiei si Internelor, in perioada cit a fost prefect, si nici la Consiliul Judetean, unde exercita functia de vicepresedinte din iunie 2004.
Pe piata UE poate fi comercializat un singur produs cu o anumita denumire traditionala, iar alti agenti economici, care doresc sa fabrice produsul respectiv cu aceeasi denumire, trebuie sa cumpere Licenta.
Cum Connex si Orange au achizitionat deja licente, cei de la Zapp nu si-au exprimat niciodata explicit interesul pentru o astfel de licenta si nici nu au participat la prima licitatie, iar viitorul Cosmorom nu este clar, multi s-au intrebat daca se vor mai gasi cumparatori pentru cele doua licente ramase fara stapin.
Chevrolet Spark este fabricat sub licenta General Motors, care a preluat acum trei ani compania sud-coreeana Daewoo, aflata in faliment.
Conform legii, Inspectia pentru control al produselor poate confisca marfa si chiar anula licenta. Ovidiu Gheorghe a mai spus ca “dintre producatorii cu probleme patru sunt membri ai Patronatului (Zoresti, Zet, Vincon, Bucium), iar trei dintre acestia au cerut deja contraexpertiza“.
Presedintele Rompan, Aurel Popescu, a precizat ca in Romania sunt aproximativ 5.000 de agenti economici in industria de morarit si panficatie care au licenta de functionare, dar, din pacate, doar cateva sute respecta normele sanitar-veterinare.
Daewoo Automobile Romania are o intelegere cu General Motors Daewoo Auto and Tehnology, care a preluat in septembrie 2002 o parte din activele Daewoo Motor, sa produca sub licenta Daewoo pana in octombrie acest an.
Dupa cum se stie, uzina de la Craiova mai poate produce autovehicule sub marca Daewoo pana la inceputul lui ianuarie, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta care expira in octombrie.
Uzina de la Craiova mai poate produce autovehicule sub marca Daewoo pâna la inceputul lui ianuarie, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta care expira in octombrie.
Urmeaza sa fie adoptat actul normativ prin care zona pentru care exista licenta de exploatare a carbunelui sa fie declarata de utilitate publica.
Proiectul de lege stabileste ca, pentru stimularea productiei agricole, fermierii pot sa exploateze, sa inmulteasca si sa cultive, sa obtina recolte pentru folosul propriu fara a detine licenta de la titular pentru urmatoarele specii:
in 2004, s-a inregistrat o crestere importanta a principalilor indicatori ai intreprinderilor care au primit licenta pentru furnizarea de servicii Internet si care au fost active in perioada de referinta.
Pana in prezent, reprezentantii ANAMOB au atentionat aproximativ 2.600 de agenti economici, din cei 5.000 cu licenta care exista pe piata, asupra normelor pe care trebuie sa le adopte pentru a putea supravietui.
Ei spun ca au informat deja aproximativ 2.800 de agenti economici, dintre cei 5.000 cu licenta care exista pe piata, despre normele pe care trebuie sa le adopte pentru a putea supravietui.
achizitionarea de calculatoare (tip PC, inclusiv sisteme portabile, format din unitate centrala, monitor, imprimanta, licenta sistemului de operare) pentru facilitarea accesului comerciantilor la informare;
Problema este ca de acest nivelul redus al accizelor nu vor beneficia toate distileriile, ci doar micile distilerii care sunt independente din punct de vedere juridic si economic de o alta si nu functioneaza sub licenta de produs a unei alte distilerii si vor indeplini conditiile care vor fi prevazute de norme.
fara uzina craioveana, ar fi "dispusa" sa prelungeasca licenta de fabricatie pentru modelele DAEWOO. Anul acesta, se vor produce 30.000 de unitati.
In plus, dealerii sunt obligati sa faca aceste investitii si sa respecte standardele marcii pe care o reprezinta pentru a primi licenta de lucru de la importator si de la fabrica.
In plus, dealerii sunt obligati sa faca aceste investitii si sa respecte standardele marcii pe care o reprezinta pentru a primi licenta de lucru de la importator si de la fabrica.
google-analytics.com